Biba

Sorteer op:

Zomerse koraal roze armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een koraal roze kleur gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stel
€9,99
Deze Biba set bestaat uit twee armband. Een zilveren armband met ronde kralen en een kleine zeester met roze en een roze armband met kleine schijfjes. De perfecte set voor de zomer! Combineer deze met de andere Biba armbanden voor een nog leukere en compl
€17,99
Zomerse lichtroze armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een roze kleur gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stellen!
€9,99
Zomerse lila armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een lila kleur gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stellen!
€9,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met facetgeslepen matte lichtroze kralen. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 6x4 mm.
€5,95
Zomerse roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft roze facet geslepen kralen met drie leuke bedels in het midden. Aan de armband hangt een zeester, schelpje en een zeepaardje in een mat gouden kleur. Perfect om te combi
€7,99
Zomerse lichtroze armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een lichtroze kleur gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stellen!
€9,99
Deze Biba armband met mat zilveren ronde kralen en een kleine zeester is het perfecte armbandje voor de zomer! Combineer deze met de andere Biba armbanden voor een nog leukere en complete set!
€7,99
Deze Biba armband met mat zilveren ronde kralen en een grote zeester is het perfecte armbandje voor de zomer! Combineer deze met de andere Biba armbanden voor een nog leukere en complete set!
€7,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met facetgeslepen lichtroze kralen. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 3x 4 mm en aan de armband hangen bedels van een parel, gecom
€7,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met facetgeslepen zalmroze kralen. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 3x 4 mm.
€5,95
Zomerse parelmoer witte tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft ovale kralen met een glanzende parelgloed. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stellen!
€7,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met mooie jade kralen in een donker roze tint. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 4 mm.
€5,95
Zomerse oud roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft roze facet geslepen kralen afgewisseld met mat zilveren zeester kralen. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set sa
€7,99
Zomerse witte/lichtroze armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een witte kleur met een lichtroze touch gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele l
€9,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met mooie schijfjes vormige kralen in een zomerse roze tint met een beige touch. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden.
€5,95
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met mooie jade kralen in een zomerse roze tint. De armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 4 mm.
€5,95
Zomerse roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft lichtroze facet geslepen kralen met drie leuke bedels in het midden. Aan de armband hangt een bijpassend kwastje, een schelpje en een zilver zeesterretje. Perfect om te
€7,99
Zomerse roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft ovale kralen in een licht roze tint met een glanzende parelgloed. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te st
€7,99
Zomerse roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. De armband heeft ovale kralen in een donkerroze tint met een glanzende parelgloed. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te st
€7,99
Zomerse roze tint armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een verschillende roze kleuren gecombineerd met zilver. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen
€9,99
Groene armband van het merk Biba uit de nieuwe collectie. Armband bestaat uit schijfjes in een groene kleur gecombineerd met goud. Perfect om te combineren met meerdere sieraden uit de Biba collectie om een hele leuke set samen te stellen!
€9,99
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met mooie jade kralen in een bruine tint. De kralen hebben een facetgeslepen look en de armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 8 mm.
€5,95
Dit kralenarmbandje van het merk Biba is gemaakt van elastiek met mooie blauwe kralen. De kralen hebben een facetgeslepen look en de armband is super leuk te combineren met andere sieraden. De kralen van dit armbandje zijn ca. 4x6 mm.
€5,95

Biba levert ieder seizoen weer prachtige armbanden, kettingen en oorbellen. Wij maken graag setjes met dit leuke merk vanwege de passende kleuren die iedere keer weer op het seizoen aansluiten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x