Verzenden & retourneren

Verzending
Wij verzenden GRATIS vanaf 20 euro. Alle bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag met PostNL. We doen zelfs ons best om ook bestellingen na 16:00 uur nog voor 17:00 uur te versturen! Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan mailen we je daarover. Alle artikelen worden gecontroleerd voor ze verzonden worden. Hierdoor hebben wij vrijwel geen mankementen. Mocht dit toch het geval zijn, dient u dit binnen 3 dagen direct te melden per e-mail. 
Voor bestellingen naar overige landen als België en Duitsland kun je vragen naar de voorwaarden en exacte verzendtarieven.

Retourneren
Je mag artikelen zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar onderstaand adres, samen met een ingevuld retourformulier. Meld je een retour binnen 14 dagen aan via je account of een e-mail, dan heb je daarna nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Stuur je de volledige bestelling retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. Wil je een deel van je bestelling houden, dan betalen wij de geretourneerde artikelen terug. De terugbetaling proberen wij binnen een week na ontvangst van de geretourneerde artikelen te voldoen.

De retourzending is voor eigen rekening en op eigen risico. Wordt de retourzending vooraf bij ons gemeld, maar niet door ons ontvangen of komt het artikel beschadigd bij ons aan, dan kunnen wij het bedrag niet terugstorten.

Elk artikel moet in originele, dus ongebruikte en onbeschadigde staat aan Beadle geretourneerd worden, bij voorkeur in dezelfde verpakking of voldoende beschermd tegen beschadiging in een gewone envelop. Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking, met onbeschadigd sluitzegel.

Ruilen Belgie/Duitsland: De zending dient retour gezonden te worden en hierna kan zelf opnieuw artikel besteld worden. Er kan niet geruild worden, enkel retourneren en opnieuw bestellen

Artikelen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen. Ook dienen retouren vooraf aangemeld te worden via de website. 

Let op:
Alléén orders boven de 20 euro worden gratis door ons verzonden. Komt het orderbedrag na verrekening van de geretourneerde artikelen ónder de 20 euro, dan brengen wij alsnog verzendkosten voor de heenzending in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag dat wij terugstorten.

Retouren vooraf aanmelden:
In je account vind je de mogelijkheid om een retour aan te melden, zo kun je zelf gemakkelijk de ontvangst en verwerking van je retour volgen. Heb je geen account aangemaakt? Geen probleem, als je klikt op wachtwoord vergeten kun je er alsnog in en je eerdere bestelling bekijken en eventueel een retour aanmaken. 

Download Retourformulier


BEADLE
Hogezoom 200
4325 BJ Renesse

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x