Verzenden & retourneren

Verzending
Standaard Verzenden wij alles wat voor 16:00 uur besteld is nog dezelfde dag. Alles na 16:00 uur gaan we ontzettend ons best voor doen om het dezelfde dag te versturen. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn dan mailen we je daarover. Wij verzenden GRATIS vanaf 20 euro. Alle artikelen worden gecontroleerd voor ze verzonden worden. Hierdoor hebben wij vrijwel geen mankementen. Mocht dit toch het geval zijn dient u dit binnen 3dagen direct te melden. 

Retourbeleid Beadle
Ben je niet tevreden over je product of was het niet wat je verwachtte? Je mag binnen 14 dagen aangeven (via [email protected] of een retour aanmaken in het account) dat je je bestelling (of een gedeelte hiervan) terug wilt sturen. Ruilen voor een ander product is uiteraard ook mogelijk. Wanneer je een complete bestelling retour stuurt wordt het gehele bedrag van de bestelling (inclusief verzending) teruggestort op je rekening. Het retour naar Beadle sturen van het pakket is wel voor jouw rekening.  De precieze kosten van het verzenden zijn te vinden op de website van Postnl 
Als je een gedeelte terugstuurd wordt het bedrag retour gestort van de artikelen die je gehouden hebt. Beadle kent een grens van twintig euro voor gratis verzending. Mocht je bij retoursturen onder deze grens komen vervallen de gratis verzendkosten. Onder de twintig euro is altijd twee euro verzendkosten, ook bij retouren welke terugkomen en daarna onder de twintig euro zitten.
Oorbellen worden verzonden met sluitzegel. Na opening van de sluitzegel kunnen deze ivm hygiëne niet retour genomen worden.  Klant is zelf verantwoordelijk voor kwaliteit controle voor opening verpakking.

Nadat je (binnen 14 dagen) hebt aangegeven bij ons dat je je bestelling terug wilt sturen heb je nog 14 dagen om deze op de post te doen. Wanneer wij het pakketje binnen hebben wordt je geld terug gestort of het opnieuw gekozen artikel naar je verzonden. Het versturen van het pakketje is op eigen risico. Wanneer producten niet bij ons aankomen zijn wij hiervoor niet aansprakelijk, maar de verzender

In je account is er ook de mogelijkheid om een retour aan te maken, zo kun je zelf makkelijk de ontvangst en verwerking van je retour volgen. Heb je geen account aangemaakt?
Geen probleem, als je klikt op wachtwoord vergeten kun je er alsnog in en je eerdere bestelling bekijken en eventueel een retour aanmaken. Gedragen oorbellen worden niet retour genomen

 

Download Retour formulier


BEADLE
Hogezoom 200
4325 BJ Renesse

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x