Over ons

Wij zijn een gezellig team van enthousiaste dames (en een jongens-hond :D ) die je graag adviseren en helpen bij de juiste aankopen op het gebied van sieraden en kralen. In onze winkel in Middelburg of Renesse kun je uren rondkijken tussen de vele spullen, maar ook op de webshop vind je veel producten waar je (wij althans wel) heel hebberig van kunt worden. 

Even voorstellen.... Het hardwerkende beadle-team! 
Op de foto dragen ze hun favoriete Beadle-artikel. 

Sjoukje is de hele gezellige, super-multitaskende uitvindster van Beadle. Ze is met Beadle gestart als webshop, en sinds ze er een daadwerkelijke winkel van gemaakt heeft, verhuist ze Beadle steeds naar een groter pand. Ze koopt zo graag nieuwe spulletjes in dat dit ook zeker nodig is :-) Beadle is haar passie, en dat straalt er vanaf! Daarnaast is ze nog 'n toegewijde mama ook, hoe doet ze het toch?!

Waarom Beadle?  Lekker bezig met dingen die je zelf ook heel leuk vindt, wie wil dat nou niet?

Bezigheden naast werk:  Je kunt Sjoukje vaak vinden in de camper aan het strand

Leukste werkzaamheid: Het speuren naar nieuwe leuke dingen voor in de winkel. Inkopen doen is ze dagelijks mee bezig, omdat ze zelf zo slecht kan kiezen. Ze vindt alles leuk!

Favo Beadle-artikel: Ondanks dat Sjoukje van origine geen Zeeuwse is, is ze gek op alles met de Zeeuwse knoop!

Natascha is onze sportieve, alles-kunnende, super-georganiseerde allrounder. We kunnen geen functie aan haar toekennen, want ze doet simpelweg alles. In de winkel adviseert ze enthousiast onze klanten, ze heeft altijd inspiratie voor het maken van nieuwe sieraden, ze geeft vaak de workshops en is degene die hier de boel opgeruimd probeert te houden :-) 

Waarom Beadle? Naast het geven van sportlessen zocht Natascha een nieuwe uitdaging. Ze wilde iets totaal anders gaan doen (het liefst iets creatiefs) en is gewoon binnen gestapt bij beadle, waar ze als geroepen kwam!

Bezigheden naast werk:  Natascha geeft bodybalance les.

Leukste werkzaamheid: Natascha heeft oog voor presentatie en denkt graag na over hoe ze de artikelen leuk uit kan laten komen

Favo Beadle-artikel: De Beachbumb armband!

 

 

 

Sylvia is met haar 17 jaar onze jongste medewerkster, maar zeker niet de minst enthousiaste :-) :-) ! Regelmatig kun je haar na schooltijd met een grote glimlach op haar gezicht bij Beadle in de winkel vinden. Ze is goed in het maken van armbanden. Ze maakt ze in alle soorten en maten, maar zelf is ze vooral gek op de stoere brede leren armbanden, zoals ze op de foto draagt.

Waarom Beadle? Na haar eerste baantje als vakkenvuller wilde ze graag iets veel leukers gaan doen. Een creatieve winkel als Beadle leek haar wel wat! Ze heeft een open sollicitatie gedaan en werd aangenomen :-)

Bezigheden naast werk: Je kunt Syvlia hardlopend in of rond Middelburg tegenkomen. 

Leukste werkzaamheid: Het liefst maakt ze armbanden. Lekker creatief bezig zijn, en vervolgens zien dat haar creatie verkocht wordt is extra leuk!   

Favo Beadle-artikel: De stoere leren armbanden met grote sluitingen

Samantha is weer terug van weggeweest! Ze begon bij ons als super-stagaire, en is nu na haar tijd in Oostenrijk ook echt bij ons komen werken. Ze fotografeert heel graag en (heel) goed, en dat komt goed van pas bij Beadle! 

Waarom Beadle? Samantha zocht een stage en bij Beadle vond ze die! In het gesprek met Sjoukje bleek al gauw dat ze met allerlei leuke dingen aan de gang kon gaan hier, zoals o.a. de website. Daar zag Samantha al direct een interessant stageonderzoek in!

Bezigheden naast werk: Samantha is opgegroeid met paarden, en rijdt graag. Ze doet zelfs mee aan menwedstrijden. Daarnaast is ze fotografe. Ze zet vooral paarden(sport) op de foto en heeft volgens ons zeker talent! Neem eens een kijkje op www.samanthafotografie.nl

Leukste werkzaamheid: Vooral de afwisseling die Beadle biedt vindt Samantha zo leuk. Je doet hier nooit een hele dag hetzelfde! Het fotograferen van de collectie, en het samenstellen van nieuwe sieraden doet ze het liefst. 

Favo Beadle-artikel: De Zeeuwse knoop is haar favoriet!

Pip heeft geluk. Hij hoeft niet te werken, maar hoort wel helemaal bij het Beadle team! Door hem mag de rest af en toe even een frisse neus halen wanneer er een rondje met hem gelopen wordt. Pip is een echte diva, hij gaat maar al te graag mooi op de foto! Oh ja, hij houdt ook erg van eten :-)

 

Waarom Beadle? Pip is de hond van Sjoukje en komt iedere dag gezellig mee naar Middelburg. Hij vermaakt zich hier prima, en zodra er een andere hond in de winkel loopt is hij niet te houden!

Bezigheden naast werk: Wanneer Pip niet bij Beadle is rent hij lekker rond in zijn eigen tuin, of slaapt hij heerlijk. 

Favo Beadle-artikel: Speciaal voor de foto vond Pip het goed in een mooi strikje om zijn nek te dragen. Verder vind hij alles wat zijn baasje aandoet even mooi ;-)

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x