Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
04Dec2023
Lekker Lokaal

Lekker Lokaal

Door: BrittReacties: 0

Renesse, Middelburg, Goes, Veere allemaal bekende plaatsen en allemaal zijn ze hartstikke mooi, en ze zijn ook allemaal Zeeuws!

En ja... of je nou een echte Zeeuw bent, gewoon van zeeland houdt of zoals er hier wel eens gezegd wordt, een import-Zeeuw bent. Een herinnering aan Zeeland is natuurlijk hartstikke leuk!

En dat is precies waarom wij weer allemaal prachtige nieuwe producten hebben ontworpen voor jullie, denk bijvoorbeeld aan een prachtige nieuwe tas, of mooie oorbellen, of totaal wat anders, we hebben het allemaal en we hebben op elke sieraad enorm ons best gedaan.
En wat zijn ze mooi geworden (Dat vinden we natuurlijk van alles waar we aan werken)

En ja…. Al deze spulletjes moeten natuurlijk wel uitgetest worden, zwaar leven hebben wij toch.

Zeeuws Zilver schakelarmband zeeuwse knop stainless steel

Zo zijn de tassen bijvoorbeeld gemaakt van een heerlijk zacht leer, super lekker! En de sieraden van oa echt 925 zilver! Hierdoor heb je dus altijd hele goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs.
Wij doen altijd ons uiterste best om de beste producten te ontwikkelen voor jullie en de beste producten in te kopen. Wij hopen dat jullie net zo veel van al onze mooie spulletjes houden als dat wij doen!

Dus of je bij zeeland nou denkt aan die wilde vakantie in Renesse toen je 16 was, die rustige fietsvakantie door het mooie Zeeuwse, de mooie stranden of misschien wel concert at sea.
Een mooie herinnering aan Zeeland blijft leuk, en door middel van deze sieraden kun je dat ideaal doen!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.