Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
15Oct2021
Laat je hals schitteren met deze kettingen

Laat je hals schitteren met deze kettingen

Door: VeerleReacties: 0

Met de feestdagen alvast in het vooruitzicht mag je jouw hals zeker laten schitteren met een mooi sieraad! We selecteerde de mooiste kettingen voor een goed gevulde hals. 

In goud, zilver of rosegoud van minimalistisch tot opvallende kettingen, we hebben voor ieder wat wils! Dit najaar zie je veel statement sieraden met lange, grote kettingen. Maar ook voor de minimalistische look is er genoeg keus! 

We vinden het zelf leuk om meerdere kettingen te combineren en zo mooie laagjes te maken. Met de kettingen van ZAG Bijoux en Karma is dat bijvoorbeeld goed mogelijk. In deze nieuwsbrief hebben we onderscheid gemaakt tussen 3 thema's: trendy, minimal en statement kettingen.

Scroll gauw verder om te zien welke ketting bij jou past! 
 
          

Trendy 

Deze kettingen zijn helemaal volgens de laatste trends! Zo zien we verschillende symbolen zoals de klaver en sterren, schakels en ook de treasure box pendant is de trend van dit moment! 

     

Minimal

Houd jij van fijn en subtiel? dan is minimal iets voor jou! Deze kettingen hebben een klein symbool of fijne schakel en zijn perfect om meerdere laagjes mee te maken. 

   

Statement 

Fan van grote, opvallende sieraden? Dan is statement helemaal jouw ding. Deze kettingen hebben opvallende details zoals een bedel, parels, kralen of grote schakels.. 

Get your's now! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.