Vacatures

VACATURES BEADLE

- Model
- Oproepmedewerker Renesse
- Vakantie/weekendkrachten Middelburg of Renesse
- Stagiaires

 

Model
Wij hebben plaats voor een model pt. Wat ga je doen? Je komt wekelijks bvk een ochtend bij ons in de winkel Renesse of middelburg waarna we fotos gaan maken in onze fotoruimte of op locatie voor onze website en overige advertentie uitingen.
Wij zoeken een kandidaat die past bij de sfeer en doelgroep van onze website. Een beetje ervaring is fijn want we houden van lachende mensen op de foto en het is handig voor ons als je meedenkt en verschillende houdingen aan kunt nemen maar wel zo dat het toch natuurlijk oogt :) 
Een vereiste is dat je gaatjes in je oren hebt. Bvk wekelijks een ochtend beschikbaar. Graag reageren welke dag je beschikbaar bent en een foto erbij. Tot gauw!

Oproepmedewerker Renesse
Voor het Beadle team in Renesse zij wij op zoek naar een leuke kandidate welke kan inspringen op drukke momenten, zowel doordeweeks als weekends aangezien we 7 dagen per week open zijn. In de zomer ook de avonden/ In overleg uren. ( bvk hele dagen, (alleen tussen 9 en 14 is helaas niet mogelijk, evt middagen of avonden wel) Bvk woonachtig in de regio

Verkoopmedewerker/ parttime Renesse
Voor het Beadle team in Renesse zijn wij op zoek naar een collega welke beschikbaar is tussen de 2 en 4 dagen (i.o) Deze job is vanaf juni 2019 beschikbaar. Wij zijn 7 dagen per week open en in de zomer ook de avonden 

Vakantie/ weekendmedewerkers Renesse 
Voor onze winkels te Renesse en Middelburg zijn wij op zoek naar leuke nieuwe collega's :)
Ben je beschikbaar in de weekends/ vakanties? We zoeken een leuke gezellige spontane collega welke niet bang is om klanten aan te spreken en oog heeft voor hoe de winkel eruitziet en meehelpt met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Uiteraard moet je wel een beetje houden van sieraden, tassen en leuke spulletjes voor in huis

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens 
Tot gauw!

Stagiaires MBO/HBO RENESSE & MIDDELBURG
Wij hebben elke periode weer plaats voor enthousiaste stagiaire(s).
Je begroet onze klanten voor in de winkel en spreekt actief aan en helpt met uitzoeken van artikelen. Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. 
Solliciteren kan dmv sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x