Vacatures & stages

VACATURE

Winkelmedewerker
Wij hebben plaats voor een parttime winkelmedewerker. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die flexibel inzetbaar is. Heb je een tussenjaar, ga je halve dagen naar school of gewoon tijd over? We zoeken vooral iemand voor door de week (middagen). Bij drukte ook de zaterdag en vakantieperiodes. Je spreekt klanten op een enthousiaste en natuurlijke manier en je hebt gevoel voor- en affiniteit met sieraden zodat je klanten kunt adviseren.
Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. Ook het meehelpen met workshops hoort tot de taken.
Solliciteren kan dmv sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl

Model (v)
​Wij zijn op zoek naar een "huis"model voor af en toe enkele uren. De dagen dat we foto's maken zijn meestal op een dinsdag of donderdag. Wij zoeken een vrouwelijk model bij voorkeur uit de buurt,  minimaal 18+ die bij ons past. We zoeken uiteraard iemand die fotogeniek is, meerdere houdingen kan aannemen en gaatjes in de oren heeft.  Betreft foto's voor onze website en reclame uitingen (ring, armband, ketting, enkelband, oorbellen) Je kunt solliciteren dmv een mailtje met bvk meerdere foto's (hoeft niet professioneel). De sollicitatieprocedure bestaat uit een selectie en een korte foto bij ons op locatie​.

Stagiair MBO/HBO Communicatie / Marketing
Wij hebben iedere periode ook plaats voor een stagiaire communicatie opleiding. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk in online activiteiten zoals het werken aan onze webshop. Het fotograferen en SEO schrijven van beschrijvingen. Voorbereiden van social media posts. Het voorbereiden van nieuwsbrieven en blogs en het ondersteunen bij fotoshoots en alle overige activiteiten.
Belangrijk is dat je gevoel voor mode hebt, zelfstandig kunt werken en het leuk vind om eigen inbreng en initiatief te geven. Solliciteren via info@beadle.nl

Stagiaire design/winkel/verkoop/detailhandel
Wij hebben elke periode weer plaats voor enthousiaste stagiaire(s).
Je begroet onze klanten voor in de winkel en spreekt actief aan en helpt met uitzoeken van artikelen. Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. Ook het meehelpen met workshops hoort tot de taken.
Solliciteren kan dmv sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl
 

Stagiair HBO
Mocht je een idee hebben voor je stage of onderzoek, leg het ons voor!
info@beadle.nl

Stagiair overig
Denk je dat jouw opleiding/stage goed aansluit bij ons bedrijf? Stuur gerust een mailtje met je cv of kom langs in de winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x