Vacatures

VACATURES BEADLE

- Fotografie/ online medewerker pt Renesse
- Model (pt) Renesse
- Winkelmedewerker Middelburg
- Oproep/winkelmedewerker Renesse
- Vakantie/weekendkrachten Middelburg of Renesse
- Stagiaires

Fotografie/online medewerker pt
Wij hebben in Renesse plaats voor een nieuwe zelfstandige en creatieve collega.
Geen dag is hetzelfde. De ene dag maak je een nieuwsbrief en de volgende dag sta je op het strand mooie fotos te maken
Je bent verantwoordelijk voor de website van Beadle in de ruimste zin. Zo verzorg je de fotos voor de website, maak je nieuwe producten aan in het systeem en schrijf je inspirerende omschrijvingen bij de producten en zorg je dat de website er mooi en toegankelijk uitziet. Je bewaakt de huisstijl. Je verzorgt de socialmedia uitingen. Je maakt productfotos en sfeerfotos en bewerkt deze in lightroom cq photoshop
Je werkt hierbij in overleg samen en zorgt voor eenheid in de fotos's maar kunt wel je eigen creativiteit hierin kwijt.  Daarnaast kun je ook advertenties opmaken en bijvoorbeeld visitekaartjes ontwerpen. Ook zorg je voor het verwerken van de orders en heb je klantcontact. Je brainstormt voor nieuwe content of uit te voeren acties/ideen. Kortom, veelzijdig. Belangrijk is dat je affiniteit met producten hebt en creatief ingesteld bent. Aantal uren en werkdagen in overleg. Solliciteren kan dmv je gegevens versturen naar info@beadle.nl We vinden het fijn te weten hoeveel uur je voorkeur heeft en wellicht heb je wat leuke voorbeelden van bijvoorbeeld fotos die je hebt gemaakt of iets waar je aan gewerkt hebt

 

Model

Ben jij niet bang om voor een camera te staan en heb jij een leuke, vriendelijke uitstraling? Dan zoeken wij jou! Het Beadle team is opzoek naar een model! Wat ga je doen?

Je komt wekelijks bij voorkeur op de woensdag(ochtend) bij ons in de winkel in Renesse. Vanuit daar zullen er foto's gemaakt in de winkel/fotoruimte of op locatie in de omgeving. De foto's worden gebruikt voor onze website, sociale media en overige advertentie uitingen. Wij zoeken een kandidaat die past bij de sfeer en doelgroep van onze website. Een beetje ervaring is fijn want we houden van lachende mensen op de foto en het is handig voor ons als je meedenkt en verschillende houdingen aan kunt nemen maar wel zo dat het toch natuurlijk oogt :) 

Verder is het fijn als je op eigen gelegenheid naar onze winkel kunt komen en regelmatig beschikbaar bent. We zijn op zoek naar een niet te jong model, minimaal 18 jaar. Een vereiste is dat je gaatjes in je oren hebt. Heb je meerdere gaatjes dan horen wij dat graag. Ben jij ons nieuwe model? Graag reageren welke dag je beschikbaar bent en een foto erbij. Tot gauw!


Winkelmedewerker Middelburg

Het Beadle team in Middelburg is op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker. We zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken. Je bent bij voorkeur beschikbaar zowel door de weeks als in de weekenden. Je houd van aanpakken, vind het leuk om klanten te helpen en je kan geen genoeg krijgen van fashion en sieraden? Dan zoeken wij jou! 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Middelburg die bij voorkeur ook bijvoorbeeld af en toe alleen middagen kan werken. 

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens. Tot gauw!

 

Oproepmedewerker Renesse

Het Beadle team in Renesse is op zoek naar een leuke enthousiaste collega die deze zomer ons team komt versterken. Je kunt inspringen op drukke momenten, zowel doordeweeks als in het weekend. Onze vestiging in Renesse is 7 dagen per week open (ook in de avonden). Heb jij een feeling voor mode, sieraden en accessoires? Ben je niet bang om op klanten af te stappen en help jij klanten graag? Dan zoeken we jou! 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio en die bij voorkeur hele dagen beschikbaar is. Eventueel middagen of avonden is ook mogelijk.  

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens. Tot gauw!


Vakantie/ weekendmedewerkers Renesse 
Voor onze winkels te Renesse en Middelburg zijn wij op zoek naar leuke nieuwe collega's :)
Ben je beschikbaar in de weekends/ vakanties? We zoeken een leuke gezellige spontane collega welke niet bang is om klanten aan te spreken en oog heeft voor hoe de winkel eruitziet en meehelpt met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Uiteraard moet je wel een beetje houden van sieraden, tassen en leuke spulletjes voor in huis

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens 
Tot gauw!

 

Stagiaires MBO/HBO RENESSE & MIDDELBURG
Wij hebben elke periode weer plaats voor enthousiaste stagiaire(s).
Je begroet onze klanten voor in de winkel en spreekt actief aan en helpt met uitzoeken van artikelen. Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. 
Solliciteren kan door middel van het sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x