Vacatures

VACATURES


- Verkoopmedewerkers Renesse, uren i.o., met gevoel voor styling
- Wknd,- en vakantiewerkers Renesse, jewelry addicts
- Wknd,- en vakantiewerkers (of evt doordeweeks nog een dag?) Middelburg

 

Voor onze vestiging in Renesse zijn wij op zoek naar leuke nieuwe collega's :)

Verkoopmedewerker/ parttime RENESSE
We zoeken een leuke zelfstandig functionerende collega welke goed met mensen om kan gaan en onze klanten zich welkom laten voelen. Je opereert zelfstandig en prijst de artikelen, zorgt ervoor dat alles netjes in de winkel staat, dat de etalages er mooi uitzien en dat de winkel er netjes uitziet. Je vindt het leuk om verschillende artikelen mooi met elkaar te combineren om zo een supertoffe presentatie van je assortiment neer te zetten. Je ontvangt je klanten en helpt in het aankoopproces. Je zorgt dat klanten een blij gevoel krijgen in onze winkel. 

Wat verwachten wij van jou?
We zoeken een vlotte zelfstandige kandidaat, flexibel ingesteld, woonachtig in de regio, die alle voorkomende werkzaamheden zelf kan uitvoeren. Je hebt oog voor styling. Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met de artikelen die wij verkopen (fashion en interieur) Je kunt ook even kijken op onze website  ;) Uiteraard ben je representatief en "pas" je in ons concept. Wij werken graag in een informele ontspannen sfeer waarin iedereen inbreng heeft en meedenkt en elkaar inspireert.

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens en vinden het fijn om te weten hoeveel dagen je beschikbaar bent en of er nog bijzonderheden zijn.
We vinden het leuk om je binnenkort te ontmoeten zodat we in maart aan de slag kunnen gaan 

Vakantie/ zaterdag medewerkers Renesse & Middelburg
Voor onze winkels te Renesse enMiddelburg zijn wij op zoek naar leuke nieuwe collega's :)
Ben je beschikbaar in de weekends/ vakanties? We zoeken een leuke gezellige spontane collega welke niet bang is om klanten aan te spreken en oog heeft voor hoe de winkel eruitziet en meehelpt met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Uiteraard moet je wel een beetje houden van sieraden, tassen en leuke spulletjes voor in huis

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens 
Tot gauw!

 

Stagiaire MBO design/winkel/verkoop/detailhandel RENESSE & MIDDELBURG
Wij hebben elke periode weer plaats voor enthousiaste stagiaire(s).
Je begroet onze klanten voor in de winkel en spreekt actief aan en helpt met uitzoeken van artikelen. Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. 
Solliciteren kan dmv sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl

Stagiair MBO/HBO Communicatie / Marketing
Wij hebben iedere periode ook plaats voor een stagiaire communicatie opleiding. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk in online activiteiten zoals het werken aan onze webshop. Het fotograferen en SEO schrijven van beschrijvingen. Voorbereiden van social media posts. Het voorbereiden van nieuwsbrieven en blogs en het ondersteunen bij fotoshoots en alle overige activiteiten.
Belangrijk is dat je gevoel voor mode hebt, zelfstandig kunt werken en het leuk vind om eigen inbreng en initiatief te geven. Solliciteren via info@beadle.nl

Stagiair HBO
Mocht je een idee hebben voor je stage of onderzoek, leg het ons voor!
info@beadle.nl

Stagiair overig
Denk je dat jouw opleiding/stage goed aansluit bij ons bedrijf? Stuur gerust een mailtje met je cv of kom langs in de winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x