Vacatures

VACATURES BEADLE

- Winkelmedewerker pt Middelburg ( ca 2 of 3 middagen)
- vaknatie/wknd medewerker Middelburg
- Model (pt) Renesse
- Oproep/winkelmedewerker Renesse
- Vakantie/weekendkrachten Middelburg of Renesse
- Stagiaires

 

Winkelmedewerker Middelburg pt
Het Beadle team in Middelburg is op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker. We zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken. Je bent bij voorkeur beschikbaar zowel door de weeks als soms in een wknd. Je houd van aanpakken, vind het leuk om klanten te helpen en je kan geen genoeg krijgen van fashion en sieraden? Dan zoeken wij jou!
Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Middelburg die bij voorkeur ook bijvoorbeeld af en toe alleen middagen kan werken.
Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens. Tot gauw!

Vakantie/ weekendmedewerkers Middelburg
Voor onze winkel in Middelburg zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega.
Ben je beschikbaar in de weekends/ vakanties? We zoeken een leuke gezellige spontane collega welke niet bang is om klanten aan te spreken en oog heeft voor hoe de winkel eruitziet en meehelpt met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Uiteraard moet je wel een beetje houden van sieraden, tassen en leuke spulletjes voor in huis
Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens
Tot gauw!

Model
Ben jij niet bang om voor een camera te staan en heb jij een leuke, vriendelijke uitstraling? Dan zoeken wij jou! Het Beadle team is opzoek naar een model! Wat ga je doen?

Je komt wekelijks bij ons in de winkel in Renesse. Vanuit daar zullen er foto's gemaakt in de winkel/fotoruimte of op locatie in de omgeving. De foto's worden gebruikt voor onze website, sociale media en overige advertentie uitingen. Wij zoeken een kandidaat die past bij de sfeer en doelgroep van onze website. Een beetje ervaring is fijn want we houden van lachende mensen op de foto en het is handig voor ons als je meedenkt en verschillende houdingen aan kunt nemen maar wel zo dat het toch natuurlijk oogt :) 

Verder is het fijn als je op eigen gelegenheid naar onze winkel kunt komen en regelmatig beschikbaar bent. We zijn op zoek naar een niet te jong model, minimaal 18 jaar. Een vereiste is dat je gaatjes in je oren hebt. Heb je meerdere gaatjes dan horen wij dat graag. Ben jij ons nieuwe model? Graag reageren welke dag je beschikbaar bent en een foto erbij. Tot gauw!


 

 

Oproepmedewerker Renesse

Het Beadle team in Renesse is op zoek naar een leuke enthousiaste collega die deze zomer ons team komt versterken. Je kunt inspringen op drukke momenten, zowel doordeweeks als in het weekend. Onze vestiging in Renesse is 7 dagen per week open (ook in de avonden). Heb jij een feeling voor mode, sieraden en accessoires? Ben je niet bang om op klanten af te stappen en help jij klanten graag? Dan zoeken we jou! 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio en die bij voorkeur hele dagen beschikbaar is. Eventueel middagen of avonden is ook mogelijk.  

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens. Tot gauw!


Vakantie/ weekendmedewerkers Renesse 
Voor onze winkels te Renesse en Middelburg zijn wij op zoek naar leuke nieuwe collega's :)
Ben je beschikbaar in de weekends/ vakanties? We zoeken een leuke gezellige spontane collega welke niet bang is om klanten aan te spreken en oog heeft voor hoe de winkel eruitziet en meehelpt met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Uiteraard moet je wel een beetje houden van sieraden, tassen en leuke spulletjes voor in huis

Solliciteren kan via info@beadle.nl We ontvangen dan graag al je gegevens 
Tot gauw!

 

Stagiaires MBO/HBO RENESSE & MIDDELBURG
Wij hebben elke periode weer plaats voor enthousiaste stagiaire(s).
Je begroet onze klanten voor in de winkel en spreekt actief aan en helpt met uitzoeken van artikelen. Daarnaast kun je snel en nauwkeurig werken in onze productie en is het verzorgen van de uitstraling en presentatie van de winkel een dagelijks onderdeel. 
Solliciteren kan door middel van het sturen van duidelijke motivatie, cv en foto via info@beadle.nl

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x