Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
18Feb2021
Parel sieraden: dé vintage comeback!

Parel sieraden: dé vintage comeback!

Door: LieveReacties: 0

Heb jij deze pareltjes al gespot? Dat kan bijna niet anders, want ze zijn weer helemaal terug van weggeweest! Parels zijn allang niet meer alleen iets voor je oma, ze zijn helemaal on trend op het moment! Parels zijn klassiek en elegant en worden tegenwoordig met alle kleuren en materialen gecombineerd om ze een uit hun misschien ietwat stoffige imago te halen. En dat is inmiddels wel gelukt en bewezen vinden wij! Daarom hebben wij een mooie collectie sieraden met parels op onze webshop staan. Lees verder en wordt geïnspireerd door deze vintage comeback!

Shop sieraden met parels!

 

Parels passen overal bij!

Parels zijn overal mee te combineren dus zie je ze bij ons ook overal mee gecombineerd: goud, zilver, rosé goud. Zelfs in combinatie met zwart zijn ze super tof! Dit maakt de parel wat stoerder. 

Shop gouden sieraden met parels

Shop zilveren sieraden met parels

Shop rosé gouden sieraden met parels

Shop zwarte sieraden met parels

 

Zo draag je parels

Sieraden met parels zijn op veel verschillende manieren te dragen. Wil jij lekker opvallen met je parels? Maak dan een statement met oorbellen met meerdere parels! Combineer deze met een stoere rok en jij bent de eyecatcher van de avond! Wil je het iets subtieler houden? Kies dan voor een ring met een parel. Combineer hem casual met een heerlijke travelbroek en je bent klaar helemaal voor de dag! Zo rock jij de pareltrend ook en blijft jouw totale look lekker casual!

 

Gekleurde parels

We kennen parels voornamelijk in een natuurlijke wit-zilveren glanzende kleur. Maar, parels komen in veel meer kleuren voor op sieraden! Bij Beadle hebben we parels in het wit, maar ook in onder andere grijs en goud-bruin.

 

Parel en schelp

The perfect match! Parels in combinatie met schelpjes zie je de laatste tijd overal. Wij vinden dit meer dan terecht, want het is een prachtige combinatie! De parel komt oorspronkelijk ook uit een schelp, dus dit maakt deze combi extra passend. Parels worden door weekdieren, voornamelijk oesters, die in schelpen wonen gemaakt. Draag jij deze zomer sieraden met parels en schelpjes? Dan ben jij helemaal on trend!

Shop sieraden met parels en schelpen

 

Parelketting

De parelketting is een echte klassieker. Deze ken je vast nog wel van je oma of een tante. Dan zag je al die mooie parels om haar nek hangen en dacht je: wauw, als ik die toch ooit eens kan dragen... Nou, nu is jouw tijd! Bij Beadle hebben we parelkettingen volgens de laatste trends online gezet. Shop ze nu!

Shop parelkettingen

 

Parel oorbellen

Jouw earparty is pas echt af met een mooie parel ertussen. Parels geven je een echt luxe gevoel. Als je ze toevoegt aan je oorbellen stash kun je dit gevoel krijgen wanneer je maar wil. Neem een grote parel voor feestjes en een subtiele parel als je ze dagelijks nonchalant wil dragen! Het maakt niet uit welke kleur jij het liefst draagt: we hebben oorbellen met parels in het zilver, goud en rosé goud! 

Shop parel oorbellen

 

Parelset

Kan je niet genoeg krijgen van parels? Dan hebben wij een set die voor jou is gemaakt! De set bestaat uit oorbellen, een ring en een ketting. En dat allemaal met parels! Deze ring staat in het rosé goud online, maar mocht jij hem liever in het goud, zilver of zwart willen is dat geen probleem! Zet in de opmerking bij jouw bestelling in welke kleur jij de set zou willen ontvangen en wij zorgen ervoor dat jij deze parels in jouw favoriete kleur kan gaan dragen!

Shop de IXXXI parelset

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.