Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
14Jun2021
Trend Alert: schelpen

Trend Alert: schelpen

Door: SjoukjeReacties: 0

Zon, slippers, zomerjurkjes en lange stranddagen. Wij kunnen niet wachten! Maar waarom zou je wachten tot je naar het strand mag als je ook het strand naar je toe kunt brengen?! Sieraden met schelpen en zeetinten kunnen niet ontbreken in je sieraden collectie. Het is ook wel de grootste trend voor deze zomer; Shell sieraden. Je spot deze schelpentrend bij elke fashionista.

Als je denkt aan schelpjes denk je automatisch aan het strand, aan je vakantie of misschien aan mooie herrinneringen van toen je klein was en op het strand uren naar schelpen kon zoeken

( Spoiler alert; ik ben nog steeds zo iemand die je voorover gebukt over het strand ziet lopen)

Gelukkig voor mij is deze schelpentrend weer helemaal in en daar worden wij allemaal bij Beadle heel blij van. Wij zitten nl vlakbij het strand en zijn hier helemaal gek op. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het!
As we speak; op dit moment hebben we hele toffe tassen met schelpjes erop, tassenhangers, armbanden, kettingen en woondeco.
Wat we ook heel tof vinden zijn de enkelbandjes met schelp.   Wat je ook draagt, jouw outfit is gegarandeerd direct summerproof!
En is het even geen mooi weer? Geen nood aan de man, ook dan draag je het lekker door. Dan draag je het strand toch een beetje met je mee!

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.