Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
17Aug2021
Tassentic

Tassentic

Door: SjoukjeReacties: 0

Tassen, die heeft een vrouw nooit genoeg. Er zijn er natuurlijk ook zoveel en voor elke gelegenheid kun je een andere tas gebruiken! Als ik even in mijn eigen "collectie" kijk, en dan heb ik niet eens een echte tassentic tel ik er toch al een aantal! 

Natuurlijk heb je je alledaagse tas! Handig, past in wat je nodig hebt en mag elke dag met je mee!
maarrrr.... ga je naar het strand? Gaat er toch echt een andere tas mee.  Een feestje? Dan mag de chiquere tas mee. En lekker middagje shoppen en terrasje? Dan gaat mijn favo boho tas mee!
Zo is er eigenlijk voor elke gelegenheid wel een tas beschikbaar.

Ik wil jullie graag mijn favoriet van dit moment laten zien. Het is dit handig formaatje (telefoon) tas. Het tasje is van echt leer en heeft een lang verstelbaar hengsel. Wat nu zo tof is, is dat je de tas kunt personaliseren met jouw letter erop. Of de letter van je vriend, je kind of hond natuurlijk. Dat is "up to you"

In onze winkel zijn de echt leren tassen nu enorm populair! We hebben een mooi assortiment aan kwaliteits echt leren tassen.
Zo hebben we oa de shopper, handig voor naar je werk. Dan een mooi model kleinere handtas, heerlijk voor elke dag.  De crossbody, handig ook voor als je de toerist uithangt of als je veel fietst. En natuurlijk de portemonnees in verschillende uitvoeringen. 
De tas die nu heel gewild is, is de kleinere telefoontas maar dan de uitgebreide versie. Deze kun je zijlings dragen of over je schouder. De tas heeft een lang hengsel en is voorzien van veel vakjes voor je telefoon maar dient ook tgeelijk als portemonnee ne heeft dan ook genoeg ruinmte voor al je betaalpasjes en kortingspasjes en spaarpasje etcetc

Voor de liefhebbers van trendy vrouwelijke tasjes hebben we nu ook hele mooie suede shoppers en leuke tasjes met mooi detail!


De collectie is verkrijgbaar in onze winkel. We hebben er ook een aantal online staan, je kunt HIER kijken

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.