Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
10Mei2022
Stainless steel sieraden

Stainless steel sieraden

Door: VeerleReacties: 0

Sieraden worden van allerlei soorten materialen gemaakt. Eén van de meest populaire materialen is staal, ook wel stainless steel genoemd. We leggen je graag uit wat stainless steel sieraden precies zijn en waarom dit materiaal zo populair is!

    

   

Misschien wel één van de belangrijkste vragen, kan staal verkleuren? We krijgen deze vraag regelmatig, dit verschilt per persoon (denk hierbij bijvoorbeeld aan de PH-waarde van je huid en de hoeveelheid water waarmee het sieraad in aanmerking komt), maar over het algemeen verkleurd staal niet.Zeker zilverkleurige items niet. Goud gaat lang mee.  Desondanks adviseren wij altijd om je sieraden zoveel mogelijk af te doen met douchen en zwemmen, voor het behoud van kwaliteit en langer plezier van je sieraden. Kijk ook uit met chloor, hier kunnen stalen sieraden namelijk van gaan roesten. Verder is staal sterk materiaal en daarom geschikt om vele soorten sieraden van te maken, van kettingen, tot ringen en armbanden. Ook is het materiaal wat minder gevoelig voor krassen, deuken en verkleuring ten opzichte van echt zilver. Een ander belangrijk aspect, het is fijn geprijsd, met name ten opzichte van (echt) goud of zilver. Als jij fan bent van betaalbare en kwalitatieve sieraden, dan is dit een ideale keuze!

Shop onze collectie stainless steel hier.

Stainless steel bestaat voor het grootste deel uit ijzer en bevat verder chroom, nikkel en koolstof.
Het laagje chroom beschermt je sieraden tegen verkleuring en oxidatie. Nu hoor ik je denken: zijn de sieraden dan niet hypoallergeen, omdat ze nikkel bevatten? Hypoallergeen betekent niet automatisch nikkelvrij, maar omdat het percentage nikkel zo minimaal is, zullen de meeste mensen hier geen allergische reactie van krijgen.

    

   

In het kort samengevat waarom Stainless steel zo’n fijn materiaal is:
- De sieraden zijn leuk geprijsd, ideaal als je regelmatig wisselt van sieraden en een jewelry addict bent ;) 
- Minder snel verkleuring (kijk wel uit met chloor/alcohol/water!)
- De sieraden hebben een mooie glans, minder kans op krasjes en zijn licht van gewicht
- Hypoallergeen materiaal waardoor je (haast) geen kans hebt op een allergische reactie
- Er is ontzettend veel en leuk aanbod!

Kan je niet wachten om je nieuwe sieraden te bestellen? Dat snappen we helemaal, laat je inspireren door onze topmerken! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.