test banner

Goud of zilver: waar ga jij voor?

  • Geplaatst op
  • Door Lieve
  • 0
Goud of zilver: waar ga jij voor?

Het is een eeuwige struggle: wat is mijn go-to sieradenkleur? Goud of toch zilver? Het wordt ons ook niet makkelijk gemaakt, want rosé-goud is tegenwoordig ook niet meer uit dit rijtje weg te denken. Je kan natuurlijk van al deze kleuren houden en het lekker mixen en matchen of juist iedere dag voor een andere look gaan, maar als je wil weten wat jou het mooiste staat op basis van je looks hebben wij drie manieren om hier achter te komen op een rijtje gezet!

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Om te beginnen gaan we voor de spiegel staan. Kijk eens goed naar de kleur van je ogen en je haar. Heeft je haar een goudachtige gloed en zijn je ogen donker? Dan heeft je huid meestal een warme ondertoon en daar staan goudkleurige sieraden heel erg mooi bij. Meestal is het zo dat mensen met natuurlijk rood haar ook een warme ondertoon hebben. Dit geldt ook voor rosé-goud. Zijn je ogen licht en is je haar assig van kleur? Dan heb je vaak een koele ondertoon in je huid en past zilver beter bij jou. 

 

Vraag het aan de zon!

Lekker een dagje liggen bakken in de volle zon? Dat is het perfecte moment om te ontdekken welke kleur het beste bij jou huidtype past. Ben je heerlijk goudbruin als je hebt liggen zonnen? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon. Ben je na zo'n dag meer een tomaatje dan een chocolaatje? Dan heeft jouw huid een koelere ondertoon.

 

Easy peasy sneltest

Is het voor jou nog niet echt duidelijk geworden? De tint van jouw huidskleur achterhalen is met deze test zo gepiept. Zoek een plek op je lichaam waar je aderen goed te zien zijn, je polsen bijvoorbeeld. Zijn je aderen blauw van kleur? Dan heb je een koele huidtint. Je ziet dit ook terug in jouw huidskleur: deze is eerder rood en roze dan gelig. Zijn je aderen meer groenig? Dan heb je een warme huidtint en is je huid juist eerder wat geliger.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »