Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
15Jun2023
Nieuwe Zeeuwse knop oorbellen!

Nieuwe Zeeuwse knop oorbellen!

Door: SjoukjeReacties: 0

Welkom in de fascinerende wereld van Zeeuwse sieraden!
Bij Beadle zijn we trots om een collectie met unieke Zeeuwse sieraden te presenteren van ons eigen label! Deze sieraden dragen niet alleen de rijke geschiedenis en cultuur van Zeeland met zich mee, maar zijn ook ontworpen om jouw persoonlijkheid te laten stralen. In deze blog nemen we je mee met onze eigen ontwerpen van de Zeeuwse knop sieraden.

Het erfgoed van Zeeland: Zeeland, een provincie in Nederland, heeft een rijke en unieke cultuur. De Zeeuwse sieraden weerspiegelen dit erfgoed en zijn doordrenkt van symboliek en traditie. Ze dragen een verhaal met zich mee en brengen een gevoel van verbondenheid met de geschiedenis en de mensen van Zeeland. Door het dragen van deze sieraden draag je niet alleen een stukje kunst met je mee, maar ook een stukje Zeeland!

In onze ontwerpen streven we ernaar om de Zeeuwse sieraden een eigentijdse en moderne twist te geven, een hip sausje zeg maar. De zeeuwse knop is een iconisch symbool van Zeeland en wij dragen de zeeuwse sieraden met trots maar dan wel zo dat de ontwerpen net even anders zijn en helemaal on-trend!

Onze nieuwste aanwinst in onze eigen collectie zijn de creolen met zeeuwse knop hangers.
De creolen zijn verkrijgbaar in goud met groene zirconiasteentjes, rosegoud met champagne steentjes en zilver met fuchsia steentjes. Het materiaal dat we gebruikt hebben is stainless steel zodat je er lang plezier van kunt hebben en deze is anti-allergisch dus erg fijn voor je oren.
Je kunt de hangers ook van de creolen afhalen en op een andere manier dragen.

Op de foto hebben we 2 oorbellen (paartje)in 1 oor en dan de voorste met een zeeuwse knop maar de meeste mensen kiezen ervoor om een mooi, netjes gelijk paar te dragen. 
De hangers kunnen dus van de creool af.

Aan jou de keuze!

 

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.