Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
14Aug2020
Nieuw merk: Eline Rosina

Nieuw merk: Eline Rosina

Eline Rosinais hét merk voor de earcandy lover! Ben je helemaal gek van oorbellen? Denk je bij elke outfit na over perfect matchende sieraden? Dan ga je dit merk heel erg leuk vinden!

 

Je vindt de nieuwe collectie in onze webshop, onder de categorie Eline Rosina. De leukste mix&match oorbellen van hoogwaardige kwaliteit. De oorsieraden zijn gemaakt van sterling silver, al dan niet afgewerkt met een golden plating.

 

De meeste sieraden van Eline Rosina zijn onderdeel van een vaste collectie die elk seizoen wordt uitgebreid met nieuwe items. De zilveren en goldplated oorbellen zijn er in hoops en oorstekers, deze zijn met of zonder hangertjes te dragen. 



Je kunt kiezen uit diverse designs en verschillende kleuren zirconia steentjes. Ga je voor een pendant met fuchsia en roze zirkonia's of kies je liever voor een zilveren pendant met witte parels? Alles kun je met elkaar combineren, zodat je een persoonlijke set kunt samenstellen die echt bij jóu en jouw outfit past.

 

Vooral heel leuk met dit merk: Draag in je ene oor een heel andere combinatie dan in je andere oor.

 

We zijn nu al benieuwd welke combinatie jij gaat kiezen voor jouw earcandy party!




Sjoukje

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.