Menu
0
Leuk verpakt!
Gratis verzending vanaf 25,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
24Apr2021
Moederdag: zet je moeder in het zonnetje!

Moederdag: zet je moeder in het zonnetje!

Door: LieveReacties: 0

Moederdag is weer onderweg! Onze tip: pak het dit jaar eens helemaal anders aan! Die bos bloemen en doos chocolaatjes kent ze nu wel. Het is tijd om jouw moeder eens écht te verwennen. Jij kent jouw moeder als geen ander en hebt vast wel eens gekeken naar de sieraden en kleding die ze graag draagt. Ooit gedacht om zoiets cadeau te doen? Dit zal ze super bijzonder vinden, want iedere keer dat ze het draagt zal ze weer even aan jou denken! En geloof ons, ieder moederhart smelt hiervan.

Bekijk onze moederdag-cadeautips

 

Jouw moeder is goud (of zilver) waard

Waar jouw moeder ook van houdt, wij hebben het op onze website staan! Ze is uiteraard goud waard, maar als ze vooral zilver draagt zou ik toch daar voor gaan. ;)

Shop gouden sieraden

Shop zilveren sieraden

 

Love you to the moon and back

Sieraden met teksten erop is iets van de laatste jaren. Wij zijn er fan van, omdat je op die manier iemand kan laten weten wat hij of zij voor jou betekend. Dit kun je natuurlijk altijd tegen iemand zeggen, maar hoe leuk is het als je iemand hier ieder moment aan de dag aan kunt herinneren? Onze armband van KalliKalli is hier het perfecte voorbeeld van. 

Shop de armband in het zilver

Shop de armband in het goud

Shop sieraden met initialen

 

Mama = fashionista

Is jouw moeder een echte fashionista en loopt ze er soms nog hipper bij dan jij? Dan is onze nieuwe fashion collectie echt iets voor haar! We hebben onze webshop weer gevuld met items volgens de laatste trends waar jouw moeders vast heel blij van gaat worden!

Shop fashion

 

Kiek noe oe leuk!

Is jouw moeder een echte Zeeuwse? Of houdt ze gewoon heel erg van Zeeland? Ook voor deze mama's hebben wij een ruim assortiment aan cadeaus klaarliggen! Van echt leren Zeeuwse portemonnees en een stoere leren tas tot allerlei sieraden met een unieke Zeeuwse knop!

Shop portemonnees

Shop tassen

Shop Zeeuwse sieraden

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.