Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
14Dec2023
Its the most wonderful time of the year!

Its the most wonderful time of the year!

Door: BrittReacties: 0

Ja, het is weer zover! De feestdagen komen er weer aan, en wie wordt daar nou niet gelukkig van??
All we want for Christmas is... Beadle.

Wij gaan helemaal los dit jaar! Kerst draait natuurlijk vooral om het samenzijn met je vrienden en familie, maar stiekem vinden we het toch allemaal wel leuk om een cadeautje te geven of te krijgen?
Wij wel in ieder geval, en hoe handig; We hebben een hele giftshop opgezet speciaal voor jullie, zo kan je het perfecte cadeautje uitzoeken, we pakken het zelfs feestelijk voor je in als je het aangeeft!

De periode rond kerst is zoals iedereen altijd zegt "the best time of the year” en wij hadden het niet beter kunnen verwoorden! Kerst staat centraal voor gezelligheid. Overal mooie lichtjes, samen met vrienden en/of familie dat is toch een mooi vooruitzicht?
En waarom pakken we het dan niet gelijk groots uit met party glitters? Tenslotte zijn het maar 2 dagen per jaar. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote statement oorbellen met je haar mooi opgestoken, of lekker veel glitter!

ZAG  Bijoux Goud ketting met ovaal hanger en zirconia steentjeDe feestdagen zijn altijd enorm fijne dagen, lekker cosy en gezellig met de mensen die je lief hebt.
Daar worden wij he-le-maal gelukkig van.
Wij houden van kerst en alles wat er bij komt kijken (de kerstliedjes staan hier al op sinds november) maar dat betekent ook, mensen laten zien dat je van ze houdt. Iedereen doet dat op een andere manier, denk maar aan de 5 love languages (Words of affirmation, Physical touch, Quality time, Acts of service en Gifts) Die laatste kunnen wij wel wat mee!

Hoe laat jij zien dat je van iemand houdt? Als je dit oa doet door middel van cadeautjes dan ben je bij ons aan het goede adres, of nou ja, dan is de kerstman bij ons aan het goede adres, gewoon even op je lijstje schrijven wat je wilt en de kerstman komt het bij ons halen.
Dit wisten jullie niet natuurlijk maar wij kennen de kerstman erg goed, hij komt vaak na sluitingstijd al jullie cadeaus halen!

Wij weten in ieder geval wel waar wij zijn met kerst, lekker thuis bij onze familie en/of vrienden, heerlijke gezelligheid in deze donkere maanden. Alleen het idee al maakt ons helemaal gelukkig!

 

Wij blijven nog lekker even rondzweven in onze kerstbubbel!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.