Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
19Jan2023
Inkoopreis/ Kijk je mee?

Inkoopreis/ Kijk je mee?

Door: SjoukjeReacties: 0

In de eerste maand van het jaar staan er altijd meerdere inkoopmomenten voor ons op de agenda. We bezoeken meerdere beurzen om te kijken wat de trends voor komend seizoen zijn en leuke inspiratie op te doen en nieuwe collecties of merken in te kopen.
Dit zijn activiteiten die jij, als klant, niet ziet maar wij wel leuk vinden om te doen en we vinden het leuk om met jullie te delen waar we allemaal mee bezig zijn.
Afgelopen week hadden we een nog leukere trip op de planning staan! We zijn met 3 collega's naar Hamburg gevlogen om daar een grote beurs te bezoeken. (Voor degene die mij kennen; ik heb vliegangst dus leuk om met mij te gaan)

We kwamen zondagavond aan en ons hotel was gelukkig vlakbij en na een drankje in de bar maar gauw onze kamers opgezocht want de dag erna was de beurs!
En wat was de beurs groot, meerdere hallen met allemaal internationale leveranciers.  We hebben heerlijk rondgelopen, veel mensen gesproken, overal aan gezeten en gekeken wat leuk is voor in onze winkel en webshop.

Voor in de winkel hebben we een mooie nieuwe leverancier van woonitems gevonden. We zijn dit keer voor de zomer collectie gegaan met veel naturel tintjes. Een thema met maritiem compleet met rieten lampen en krabbentheedoeken maar ook mooie combinaties lichtjes, mandjes, kussens, placemats en servies.


Natuurlijk zijn we ook de sieraden niet vergeten! We hebben meerdere echt zilveren oorbellen gevonden en een compleet nieuw merk met zee gerichte items van echt zilver zoals een kwal, schelp en mossel. Dit is iets wat echt bij onze stenen winkel hoort. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog andere sieraden maar ons hoofddoel dit keer was zeethema vandaar dat we daar vol voor zijn gegaan.

Komende week hebben we nog een leuke dag bij onze leverancier Biba en hier zullen we ook compleet andere items meenemen. Ook zij waren op de beurs en daar hebben we al leuke nieuwe items gezien zowel in rustige tintjes als compleet knal! We zullen hier voor jullie de nieuwe collectie armbandjes, oorbellen en kettingen te selecteren. Vind je het leuk om mee te kijken, volg ons dan ook op Facebook en insta ;)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.