Menu
0
Leuk verpakt!
Gratis verzending vanaf 25,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
22Apr2021
Hang zelf de slingers op deze koningsdag!

Hang zelf de slingers op deze koningsdag!

Door: LieveReacties: 0

Woehoeeee! Er zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd waardoor jullie weer spontaan bij ons de winkels in kunnen lopen. Daar zijn wij super blij mee en we zien jullie dan ook graag verschijnen. Helaas valt koningsdag hier nog net niet onder, waardoor we aanstaande dinsdag nog even zelf de slingers op moeten hangen. Maar, dat maakt de dag niet minder leuk! Wij hebben in deze blog speciaal voor jou een aantal items uitgelicht waardoor jij op de verjaardag van onze koning jouw eigen feestje kunt vieren!

 

Kleed je royaal

Onze koninklijke familie ziet er altijd tip top uit op koningsdag! Vooral onze koningin Maxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Ze loopt er altijd bij volgens de laatste trends, draagt graag een uitgesproken kleur of print en is gek op mode!

Shop jurken

 

Oranje boven!

Dit is ons motto! Niet alleen 27 april, maar de hele zomer! Oranje komt dit seizoen in heel veel verschillende mooie tinten voorbij. Zo ook in onze collectie. We moesten er even aan wennen: oranje? echt?! Maar we zijn helemaal om hoor, wat een prachtige kleur voor in je garderobe deze zomer! Ook als accessoire zal deze kleur je verassen. Je voelt je meteen vrolijk met deze kleur in je oren, om je vingers, armen of nek!

Shop oranje fashion

Shop oranje oorbellen

Shop oranje armbanden

Shop oranje kettingen

Shop oranje ringen

 

Maak een statement

Oranje is natuurlijk sowieso een kleur waar je niet omheen kan, maar onze Zeeuwse portemonnee overtreft al onze oranjetinten! Hoe gaaf is deze kleur? Als je deze portemonnee uit je tas tovert sta jij direct in het middelpunt van de belangstelling. Helemaal als je 'm als clutch met je meedraagt. Zorg er dan wel voor dat de rest van je outfit rustige kleuren heeft, zodat de portemonnee echt een statement maakt!

Shop de oranje Zeeuwse portemonnee

 

Liever subtiel?

Ben jij niet zo van de heftige kleuren maar houd je het liever subtiel? Ook voor jou hebben wij mooie items aangeschaft! Wat dacht je van een t-shirt met een oranje-pastelkleur? Dit shirt heeft een mooie rustige oranjetint op de voorkant en doordat niet het hele shirt oranje is, maar alleen de opdruk van voren is hij super subtiel en toch helemaal in het thema. En Boss Babes zijn we tenslotte allemaal!

Shop het t-shirt

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.