Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
08Jul2021
Een dagje mee op inkoop

Een dagje mee op inkoop

Door: SjoukjeReacties: 0

Die winkel vol mooie spulletjes, sieraden en kleding.
tja, dat komt er natuurlijk niet vanzelf :)
Veel van onze leveranciers komen gezellig bij ons de nieuwste collecties laten zien en uiteraard een bakje koffie meedrinken.
Daarnaast gaan wij natuurlijk zelf ook vaak op pad. Het meeste in Nederland, soms op afspraak en soms op een beurs. Zo nu en dan pakken we de trein of zelfs het vliegtuig naar het buitenland. We vinden het nl altijd reuzeleuk om inspiratie op te doen en te kijken wat er een trend gaat worden of nieuwe dingen te vinden.


Maar hoe ziet zo een inkooptrip er nu eigenlijk uit hoor ik je vragen?
De meeste mensen reageren altijd heel enthousiast als je verteld dat je op inkoop gaat. Leuke spulletjes uitzoeken! Dat is natuurlijk ook zo maar de realiteit is vaak iets anders. Het is altijd een race om zoveel mogelijk op 1 dag te doen om er zoveel mogelijk uit te halen.
Als je dan 's- avonds thuiskomt zijn je tenen net rauwe worstjes en ben je he-le-maal "gaar" maar de volgende dag overheerst de blijdschap weer als je de pakketbezorger weer bij de deur ziet staan en je heel "verrast" alles gaat uitpakken. Dat blijft altijd een feestje.

Nou goed, onze dag was de dag ervoor eigenlijk al begonnen omdat we dan in de avond naar een hotel in de buurt rijden. De dag begon weer vroeg met onze 1e afspraak om stipt 8uur. Hier hebben we de kleding doorgenomen per maand wat er aankomt komende periode. En uiteraard de kledingcollectie voor spring summer 2022 bekeken en besteld. 


EN NEE, DAT VERKLAPPEN WE NOG NIET!!!!!

Nou ok een klein beetje dan. We hebben weer vestjes in de nieuwe kleurtjes besteld, de wikkeljurken komen er weer aan in andere printjes en wat nieuwe modelletjes. We hebben de jeans fittingen weer doorgenomen en hier een selectie uitgemaakt van wat wij denken dat goed bij onze klanten (jij dus) past. We hebben diverse kleding styles uitgezocht en dan daar de prints van uitgekozen welke bij ons in de winkel komt te hangen. En we maken graag complete series dus zoeken matching kleding erbij. Dit gaat allemaal op voororder. 
Uiteraard hebben we hier veel koffie bij nodig om alert te blijven(2x cappu, 1 met suiker en 1 met melk)

We zijn hier toch al een hele ochtend zoet mee. En nee dat gaat niet altijd vanzelf. Je moet nl weten dat wij verschillende smaken hebben en af en toe echt wel kunnen kibbelen over wat wel leuk is of gewoon echt, echt niet. En we zijn het niet altijd met elkaar eens. Wat natuurlijk ook weer goed is want daardoor hebben we ook verschillende stijltjes bij elkaar uitgezocht

Anyways, alles is ingekocht voor eerste kwartaal. Hierna in de middag snel door naar de volgende leveranciers. Samen overleggen wat we gaan doen. Welke kleuren gaan we doen, wat willen we bij elkaar matchen. Kunnen we vinden wat we in ons hoofd hadden? Vinden we de modellen mooi, de kleuren goed?

Zo ben je snel een paar uur verder. Als laatste sluiten we af met een stukje woonspulletjes inkoop. Weer op zoek naar de leukste, tofste woonaccesoires. Van kussen tot kandelaar en van vaasje tot kleedje. We willen alles mooi bij elkaar gematcht hebben en we zijn net een kibbelend echtpaar wat rondrent. Je zou ons eens moeten zien

Uiteraard moeten we alles ook voorzichtig inpakken en dan het moeilijkste van alles; hoe krijg je de bus zo efficient mogelijk volgeladen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk spullen inladen!
Op een of andere manier redden we het altijd net, net, net. Soms duurt het even ;)

Zo rond 2300 zijn we ongeveer weer thuis. Je snapt dat we natuurlijk willen zorgen dat we de leukste items in de winkel hebben staan en de nieuwste collecties maar we hebben vooral ook veel lol en dat moet ook wel als je zoveel uur met elkaar opgescheept zit en allemaal beslissingen moet maken. 
Wij vinden dat we weer goed ons best hebben gedaan om voor jullie de leukste selecties te maken en hopen natuurlijk dat jullie er ook zo over denken. Laat je het ons weten als je nog tips hebt voor ons?

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.