Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
10Mar2022
Dit zijn de sieradentrends voor 2022!

Dit zijn de sieradentrends voor 2022!

Door: VeerleReacties: 0

Hello 2022! Ben jij gek op (mode) trends? Wij vertellen je wat de 5 trends zijn op het gebied van sieraden voor dit seizoen. In lijn met de grote modetrends mogen sieraden dit voorjaar opvallen, zo zien we kleurrijke en uitgesproken sieraden. We zetten de bloemetjes letterlijk buiten en ook het strandthema is van de partij! Dit seizoen gaan we voor kleur, sparkle en statement pieces.

Schelpen

Verlang jij ook zo naar een warme bestemming met hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee? Misschien moet die vakantie nog even op zich wachten, dus als we niet naar het strand kunnen, dan halen we het strand toch in huis? We zien het strandthema terug in oorbellen, armbanden en kettingen. De zeester, het zeepaardje, de cowrie schelp, ze zitten allemaal in de collectie!

sieradentrends 2022   sieraden zomer

Parels

De parel blijft het modebeeld voor 2022 domineren. Deze klassieker had vroeger misschien een tuttig imago, maar is nu hét sieraad van dit seizoen. De parel is verwerkt in oorbellen, kettingen en armbanden en zie je vooral terug in combinatie met schakels. Met de parel kun je alle klanten op, chique, casual of trendy. 

parel oorbellen   parel armband goud

Bloemen & bijtjes

Na een sobere en donkere winter hebben we behoefte aan warmte en vrolijke prints. We zetten de bloemetjes letterlijk buiten! We zien flower-inspired sieraden zoals het madeliefje in diverse merken terugkomen. Ook het bijtje is van de partij. Op naar een vrolijke lente!

armband bijtjes    bloemen oorbellen

Kleur

We want color! Waar we afgelopen winter veel nude en aardetinten zagen, maken we nu plaats voor felle en zelfs neon kleuren. Kleur maakt ons vrolijk en staat extra mooi in combinatie met een gebruinde huid. Laat die sieraden maar stralen!

 

Grof

Dit seizoen mag je opvallen, met een beetje bling of grove schakelketting. We gaan voor statement-pieces en zien veel uitgesproken sieraden.  Schakelringen, kettingen en ook armbanden. Hoe groter, hoe beter! 

 

Voor welke trend ga jij? 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.