Menu
0
Bestel nu, betaal later!
Gratis verzending vanaf 35,-
Elke week nieuwe items
Shop veilig online
30Aug2021
De 5 sieradentrends voor het najaar

De 5 sieradentrends voor het najaar

Door: VeerleReacties: 0

Het assortiment van Beadle is altijd on-trend, we luisteren naar ons eigen gevoel en kiezen altijd sieraden die bij onze doelgroep passen. Zo is er voor ieder wat wils, of je nu houdt van: klassiek, trendy, minimal of statement sieraden. 

Vandaag lichten we dé 5 trends op het gebied van sieraden uit. Deze ga je overal zien en kun je echt niet omheen dit najaar! Het leuke is ook, dat ze erg verschillend zijn en er altijd wel één stijl is die bij jou past. Laat je inspireren met onze trend editie!

1. Statement sieraden

Groot, kleurrijk, opvallend... Statement sieraden zijn een grote trend! Dit zien we met name terug bij de oorbellen, in lange, opvallende ontwerpen. Een tegenhanger van de minimalistische trend die we vorig jaar veel zagen. 



2. Schakels, schakels, schakels! 

Deze trend zie je momenteel echt overal! In armbanden, oorbellen, kettingen en zelfs ringen! Wij zijn fan. Deze sieraden zijn er namelijk in klassieke, verfijnde en ook in een grove en trendy uitvoering! 



3. Wat een parel!

De klassieke parel is weer helemaal terug van weggeweest! Deze is echt niet meer alleen voor je oma. De parel heeft dit jaar zijn entree gemaakt en zullen we in het najaar nog veel terug zien!



4. Persoonlijke sieraden

Geef een persoonlijke touch aan je sieraden met onze initial bedels of geboortesteen sieraden. Draag de letter van een dierbare, je huisdier of misschien wel je eigen naam. Onze geboortestenen hebben een eigen kleur steen voor iedere verjaardagsmaand. 



5. Treasure box 

Deze trend is nieuw op de markt! We zien verschillende namen voorbij komen: treasure box, lucky box, prayer box. Hoe dan ook, wij zijn fan van deze opvallende kettingen! We verwachten dat dit dé trend gaat zijn in 2021. Ze zijn er in kleurrijke uitvoeringen, of juist in een effen kleur. Zo is er voor ieder wat wils! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.