Hollands

Sorteer op:

Superleuke DQ metalen bedel met de tekst "made in Holland" aan de ene kant, en als je de zilverkleurige bedel omdraait een afbeelding van een tulp.
€0,49
Hollandser als dit gaat het niet worden :) Witte keramiek kraal van ca 10mm met hollandse tafereeltjes als klompen, tulpen en molen
€0,39
Superleuke DQ metalen bedel met de tekst "made in Holland" aan de ene kant, en als je de zilverkleurige bedel omdraait een afbeelding van een molen.
€0,49
Hollandse blauw wit schoentje / klompje
€0,49
hollands pakhuis grachtenhuis grachtenpand
€1,49
Bedel van een tulpje. Leuk om te verwerken in je hollandse sieraden. Combineer met rood wit blauwe kralen. De tulpbedel meet ca 7x13mm Overzicht
€0,39
Deze zwarte acryle kraal lijkt op een zeeuwse knoop. Leuk om je eigengemaakte sieraden een zeeuws tintje te geven!
€0,89
Superleuke DQ metalen bedel met de tekst "made in Holland" aan de ene kant, en als je de zilverkleurige bedel omdraait een afbeelding van een klomp.
€0,49
Bedel hollandse molen 28*16mm
€0,49
hollands geld dubbeltje Overzicht
€0,49
DQ nikkelvrije metalen bedel in de vorm van een dubbeltje 
€0,95
Blauw met witte vuurtoren met details en een klein oogje. Deze bedel is ca. 32x13mm groot (exclusief oog). Dit is de perfect bedel voor een sieraad met een strand thema  of om gewoon ergens leuk bij te doen. 
€1,49
Een klein Hollands molentje in de kleuren wit/grijs en lichtblauw. De bedel is ca. 20x11mm groot dit is exclusief het oogje. 
€1,49
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x