test banner

Zeeuwse style items

  • Geplaatst op
  • Door Sjoukje
  • 0
Zeeuwse style items


Het eindeloos lange strand, de verse mosselen, het zand en de meeste zonuren. Ik hou van Zeeland!

Voor mij is Zeeland jaren geleden mijn thuisbasis geworden. Ik kom zelf uit het Noorden van het land en ben hier komen wonen vanwege de liefde. Ik hou ontzettend van de zee en het strand, waar ik graag even bijkom na een lange dag werken.

 

Ook al ben ik, als een van de weinigen, geen liefhebber van mosselen; ik vind het altijd mooi om te zien als er met zijn allen uit het zwarte pannetje mosselen wordt gegeten, een beeld wat je veel ziet als je ergens aansteekt in de zomer op een terrasje of strand.

 

Kortom! Ik ben dol op Zeeland en dus ook op Zeeuwse style items!

 


Je kunt Zeeland volgens mij niet beter laten zien dan met de Zeeuwse knop, ook wel het Zeeuws knoopje genoemd; een traditioneel sieraad dat al sinds de 18e eeuw onderdeel is van Zeeuwse klederdracht.


Bij Beadle laten we de Zeeuwse knop terugkomen in heel veel verschillende style items. Van kussens, portemonnees en tassen tot sieraden en sleutelhangers. In deze blogpost laten we een aantal Zeeuwse artikelen zien.

 

Een uniek aandenken aan je vakantie in Zeeland of gewoon, omdat je trots bent op je Zeeuwse roots?


Veel shopplezier!

 
Sjoukje

 

   
   
   
   
   
   


 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »